CV för Sommarjobb!

Nu är det hög tid att se till att företagen kommer i kontakt med ditt CV inför sommarjobbet. För att öka dina möjligheter till ett jobb i sommar så kan det vara en bra idé att registrera ditt CV via sommarjobbet.com.

Lycka till i jakten på ditt sommarjobb!

Kommentarer
1 Kommentar till “CV för Sommarjobb!”
 1. Smedra Chamoun skriver:

  Jag är väldigt intresserad av er arbetsplats och nu tänker jag kort berätta om mig själv. Jag är väldigt glad tjej som gillar att möta nytt folk och er arbetsplats består av detta ser jag, vilket är en stor fördel med det. Det som har lockar mig mest är dels att man ska vara glad, ta ansvar och göra sitt jobb noggrant och detta jobb är även ett väldigt bra tillfälle att utveckla alla dessa förmågor ännu mer. Jag gillar att prata med kunder så att kunden kan känna sig bekväm, men på samma gång så tar jag arbetet på största allvar. Jag har mest jobbat i kök och restauranger och jag har lärt mig i stort sätt hur man ska bete sig mot kunder och hur man ska hantera sina arbetsuppgifter. Gör jag något fel kan jag hantera konsekvenserna och jag är en person som utför mina arbetsuppgifter på bästa sätt. Jag hade ett sommarjobb som bamba personal, där jag fick städa och hålla rent men även förbereda maten, vilket gör att jag vet hur man har en ren arbetsplats.

  Jag är född den 12 december 1994. Jag studerar på IHGR gymnasiet i Göteborg och jag läser samhällsvetenskapsprogrammet. Detta gymnasium är ett engelsk talande gymnasium. Jag kan fyra språk, och dessa språk är engelska, svenska, arabiska och syrianska. På fritiden gillar jag att måla/rita, träna och yoga. Anledningen till att jag kör yoga är för att hantera min stress på ett bättre sätt. Ända sedan jag har börjat med yoga har jag märkt att jag inte är en sådan stressad person som alla andra i min omgivning.

  Arbetslivserfarenhet
  1. Hagaskolan som Bamba personal, period: 2010 sommarjobb
  2. Vättnedals skolan som Förskole lärare, period: 2009 VT & 2010 HT (praktik)
  3. Syriana Café och Bageri Stå i kassa, diska, städa, servera mat, Period: 2010 HT- 2010 sommarjobb

Skriv en kommentar