Sommarjobb 2012?

Sommarjobb 2012

Ska du söka sommarjobb 2012? Det är långt tills dess men snart är julen här och redan i januari börjar de första företagen att utannonsera sommarjobbet 2012. Då är det viktigt att du har koll på den erfarenheten som du samlade under årets sommarjobb.

Skriv ned vad du gjorde, mellan vilka datum du jobbade, kontaktpersonen till din chef/arbetsledare och framförallt vad tar du med dig för erfarenheter. Denna information är bra att ha till hands när du ska skriva ditt cv inför sommarjobbet 2012.

Kommentarer
8 Kommentarer till “Sommarjobb 2012?”
 1. Petra S skriver:

  Jepp, det kanske är dags att börja leta runt redan nu!

  /Petra S

 2. michelle skriver:

  Undrar när är det bäst att söka sommarjobb 2012?

  • cbuser skriver:

   Vi ser att det publiceras fler och fler sommarjobb hos oss nu, inom kommande 3-4 veckorna så kommer antalet att öka, då är det dags att söka.

   Lycka till,

 3. Marvis Kikabi skriver:

  Jag heter marvis och jag är 19 år gammal.Jag bor i Bredäng på Järnbärarvägen 22. Jag studerar på Brännkyrka gymnasium och talar engelska och svenska. Jag har två ynger syskonsom jag ofta tagit hand om. Det är väldigt kul med barn, Tycker jag.Jag är intresserad av ett sommar jobb ,Vårdoch städning kan jag mycket om och jag är händig. Mina intressen är fotogarfering och sport. jag tycker om att umgås med människor. Jag ser fram emot att höra från er. Tack på förhand.

 4. jag gilla jobba på sommar jag har 15år jag vet inte om jag kan jobba <3

 5. Sofie Jansson skriver:

  Hejsan, någon som vet vart de söker folk för sommarjobbare om man bor i Tierp och kan ta sig både till Uppsala och Gävle?

  Skulle vara tacksam för ett svar

 6. Emil Karlsson skriver:

  Vart finns där sommarjobb för en som är 14 år? helst i åstorps kommun. Vänligen svar!

 7. omar ghali skriver:

  söker jobb i malmö kan ni hjälpa mig

Skriv en kommentar