Var vill du sommarjobba 2013 / 2014 ?

Vi har många kunder som inom kort kommer börja annonsera ut sina lediga sommarjobbstjänster. Det vi funderar på är vilka typer av jobb och om ni har specifika bolag som ni skulle vilja sommarjobba på sommaren 2013 eller 2014. Skriv en kommentar om vilket bolag du skulle vilja sommarjobba på och gärna varför.

Kommentarer
34 Kommentarer till “Var vill du sommarjobba 2013 / 2014 ?”
 1. Emelie Mannebäck skriver:

  Jag har jobbat inom både restaurang/café och djurvård, söker helst något inom restaurang/café/hotell.

 2. Felicia skriver:

  Hej!
  Jag skulle vilja ha ett sommarjobb 2013. Någonting som har med djur att göra, i Trollhättan.
  Det är jag intresserad av.:)

 3. Peter skriver:

  Hej,

  Jag skulle vilja sommarjobba i butik nästa sommar, gärna i Stockholms innerstad. Tacksam för tips.

 4. Anna skriver:

  Hej, jag är en tjej på 14 år som fyller 15 i februari. Jag skulle vilja sommarjobba på en zooaffär i Sundsvall under sommarn -13 för att tjäna lite pengar till en tur och returresa till en nära vän i Karlskoga :) Skulle vara gulligt om ni hörde av er, tack!

 5. Shamam Nabaz skriver:

  Hej jag heter Shamam Nabaz, en tjej på 21år. Jag önskar att sommarjobba under sommaren 2013 inom handel helst som en butikssäljare i Västerås.

  Tacksam för tips och råd!

  Med vänliga hälsningar
  Shamam Nabaz

 6. Felix skriver:

  Gärna något inom data/it i Falköping /Skaraborg, men även reception verkar intressant!

 7. Marika skriver:

  Hej jag är en tjej på 19 år ska snart fylla 20. Men jag har jobbat med IFO= typ som vaktmästare och sen vilsta Sporthotell som städare och sen i köket och tog disken. och vill göra samma sak.

 8. Peri Hirori skriver:

  Hej jag är en tjej på 15 år ( blir 16 i augusti). Jag skulle vilja sommarjobba under sommaren 2013. Helst inom café, restaurang eller klädbutiker kanske. Jag har prao:at på ett café innan i 2 veckor och det gick jättebra… Fick baka små delikatesser m.m. Jag skulle vara jättetacksam om ni hade 2 platser. Jag har en vän som också skulle vilja sommarjobba. Hon har prao:at på en restaurang och är lika gammal som mig.

  Skulle vara jättebra om ni hörde av er! :)
  Med vänlig hälsning
  Peri :)

 9. Peri Hirori skriver:

  Glömde säga att jag letar efter sommarjobb i Linköping.. :/

 10. kristina skriver:

  heej jag ären tjej på 14 år ska bli 15 år i juni,
  jag vill gärna ha ett sommar jobb.
  jag har jobbat oss min kusin i cafe och har tagit hand om barn.
  har paoat i cafe så vill gärna ha resturang, cafe eller ta hand om barn vid 1-4 år ålden :)
  skulle vara nöjd om ni kunde hjälpa mig är jätte tacksam.
  jag letar efter sommarjobb i stockholm, bortkyrka.

 11. Anndre skriver:

  Jag är en kille på 13 år Och vill gärna sommarjobba sommaren 2013 gå ut med hundar,hjällpa till med städning eller vad som helst

 12. Elin Arvedsen skriver:

  Hejsan! mitt namn är Elin och jag söker ett somamrjobb inom barn, dans och städnig. H

 13. Nathali Thore skriver:

  hej jag heter Nathali och är 14 år men blir 15 i April.
  söker sommarjobb inför 2013.
  kan sitta barnvakt, gå ut med hundar eller ja vad som helst inom trelleborg!
  har prao:at på mc donalds i två veckor och det gick jätte bra, där fick jag städa och göra i ordning osv. brukar även sitta barnvakt till mina kusiner och min syster som är 8 månader, 4år och 5år så jag vet hur man handskas med barn :)

  hör gärna av er om ni har något att erbjuda :)

  MVH Nathali Thore

 14. Elin Arvedsen skriver:

  Hejsan! mitt namn är Elin och jag söker ett somamrjobb inom barn, dans och städnig. Har ni något inom de så hör av er till mig det skulle betyda jätte mycket.
  Har även praoat i en skola och har jobbat i en affär samt passat ett natla barn som de tyckte att jag var väldigt duktig med. Barnen jag har passat har allt mer varit mellan 1-8 år. Jag dansar även i en dansgrupp och är väldigt duktig med de. Tycker även att de är väldigt kul att lär ut de med. Har även lärt ut mina syskons barn som är då mellan 1-8 år också. Det skulle vara jätte kul om ni hörde av er om ni hitta nårgot :)

  MVH: Elin Arvedsen :)

 15. Michaela skriver:

  Söker ett trevligt sommarjobb inom fordon, butik eller barn området.
  Jag har inte sommarjobbat förut men har praktiserat på Bilverkstad, caféer, affärer, biografer, dagis och på allt i allo ställen. Vore glad för svar. =)

 16. rahma skriver:

  Hej,jag heter Rahma och jag är 14år
  Söker ett trevligt sommarjobb Helst inom café, restaurang eller klädbutiker . Jag har inte sommarjobbat förut men har praktiserat i Lidl.Det skulle betyda mycket för mig om ni kunde svara!!jag letar efter sommarjobb i stockholm,

 17. Alexandra Johansson skriver:

  Hej!
  Jag är en sportintresserad tjej på 16 år, fyller 17 till våren. Jag söker ett sommarjobb i Trollhätta under 2013 då jag skulle vilja jobba på ett café eller i någon affär då jag tycker det är roligt att jobba med människor. Utöver det skulle jag kunna tänka mig att göra lite vad som helst såsom att hjälpa till med andra tjänster som att städa osv.

  Tack på förhand! Mvh Alexandra

 18. Fartun rage ali skriver:

  hej jag heter fartun och är 14 år snart 15 15 år . jag vill så gärna sommarjobba städning eller på dagis men ändå så går det bra vart som helst bara om jag får ett jobb. jag har inte sommerjobbat förut . Det skulle betyda mycket för mig om ni kunde svara!!jag letar efter sommarjobb i västerås

 19. Gustav skriver:

  Hej! Jag skulle vilja jobba i klädbutiker i Stockholms innerstad, helst Zara, JC eller Carlings :) hoppas ni kan fixa något fett :)

 20. Rebecka Jerad skriver:

  Hej jag heter Rebecka och jag är 15 år till sommaren.jag bor i Stockholm o tar mig lätt runt. Jag söker ett sommarjobb inom det mesta! Jag har praktiserat inom servering men också handel på företaget prifa. Har mer kunskaper i andra yrken men kan dock inte skriva alla.
  Jag söker ett sommar jobb för att tjäna pengar och uppleva mer av att ha ett yrke.

  Hör gärna av er till mig om sommarens förslag på jobb!

 21. Josefin skriver:

  Hej! :) Mitt namn är Josefin och jag är 16 år (blir 17 år till sommaren).
  Jag skulle gärna sommarjobba i en djuraffär, på ett café, på en restaurang eller i en sportbutik i Skaraborg.
  Jag har erfarenhet av djur då jag själv är sköldpaddsägare, chinchillaägare och hundägare. :)
  Hjälper gärna till med andra tjänster så som att rasta hundar, sitta hundvakt, passa barn, städa osv.
  Förra året så hade jag mitt första sommarjobb i ett kök på ett ålderdomshem i tre veckor. :)
  Hör gärna av er! :)

  // Josefin

 22. Yamil skriver:

  Hejsan!

  Mitt namn är Yamil och är 15 år, vill verkligen tjäna pengar ( eftersom jag behöver )
  Jag skulle vilja jobba på sommaren och på helgerna, till och med på vardag, bara det inte stör min skolgång. Söker inte speciellt ett jobb, jag är tillgänglig till alla jobb och förslag. Skulle vara mycket snällt av är om ni kunde höra av er.

  Tack ! :)

 23. Tra My skriver:

  Hej, jag heter Tra My och är 14 år som ska fylla 15 i november. Eftersom det är försent nu att söka sommarjobb för 2013 tänker jag söka direkt sommarjobb för 2014. Jag har prao:at i ett café i 2 veckor. Skulle kunna sitta som barnvakt eller gå ut med husdjur. Hör av er gärna till mig tack :)

 24. Felicia skriver:

  Hej jag är en 13 årig tjej som fyller 14 i november 2013. Jag är väldigt mogen för min ålder och vill söker jobb. jag bor i sundsvall så jag skulle vilja ha ett jobb i sundsvall. Jag gillar typ alla jobb och söker inte något speciellt . va snäll å hör av er om ni har not. :)

  • samira abbaspor skriver:

   Hej,jag heter Samira Abbaspor och jag är 19 år som fyller 20 på september.jag bor i västerås så jag skulle vilja ha ett jobb i västerås. Jag gillar typ alla jobb och söker inte något speciellt . va snäll å hör av er om ni har not.

 25. Daniella skriver:

  Hej. Jag är en tjej på 18 år och tar studenten till sommaren, därför letar jag sommarjobb 2014. Jag har tidigare praoat på förskola och även på en skola. Ett cafe, dagis, butik eller Liknande hade varit roligt! Har lite erfarenhet i butik med då jag har hjälpt min pappa lite ibland som jobbar i butik :)
  Med vänlig hälsning,

 26. dyana aaka skriver:

  hej!
  jag heter diana och är 16 år (blir 17 år till sommaren)
  jag vill jobba på vardagar och på sommarlov (vill tjäna pengar)
  jag har praoat på en resturang och ica

  jag vill tjäna extra pengar eftersom jag behöver
  jag kan jobba med vad som helst bara att de är i västerås
  skulle vara snällt av er om ni kunde höra av er

 27. Angelika skriver:

  Hej där!
  Jag söker ett sommarjobb där jag får arbeta med service, ett arbete där kontakten med kunder står i fokus då jag trivs bland människor och framförallt älskar jag att sprida glädje och ser alltid till att kunder blir 100% nöjda och kan gå ifrån butiken med ett leende på läpparna. Jag har tidigare sommarjobbat på ett café där mina främsta uppgifter var att ta kassan, arbeta i köket och såklart serva kunderna. Som person är jag sprudlande glad och strävar alltid efter att utvecklas, jag är inte rädd för att testa på nya saker.

  Jag är 17 år gammal och är intresserad av sommarjobb i både Göteborg, Borlänge och Falun.

  Jag hoppas det finns en tjänst som är anpassad för mig. Med vänliga hälsningar Angelika Winther.

 28. jens skriver:

  Hej. Jag är en kille på 17 år som fyller 18år andra augusti. Jag söker sommarjobb till 2014 eller helgjobb/ jobb på lov i Linköping.
  Jag går andra året på gymnasiet och pluggar till personbilstekniker, Jag har haft praktik på bilvärkstad och traktorvärkstad.
  Jag skulle kunna tänka mig ett jobb som mekaniker eller vaktmästare.
  Jag kan det mesta har inte tummen mitt i handen om man säger så.

  Med vänlig hälsning// Jens

 29. Emma skriver:

  Hej!
  Jag är en tjej på 14 år ( fyller år i september) som gärna vill ha ett sommarjobb men jag har ingen ide på vad det kan vara… Jag jobbar gärna på café eller något liknande men jag kan också tänka mig att sitta barnvakt!

 30. Patricia skriver:

  Hej!
  Jag är en tjej på 15 år (fyller 16 i september) från Visby, som hemskt gärna skulle vilja ha ett sommarjobb sommaren 2014. Vår familj reser till Tunisien i slutet på sommaren och jag behöver därför tjäna pengar. Jag skulle kunna tänka mig att jobba inom djurvård eller restaurang/café/hotell, men även som barnvakt!

  Tacksam för svar!

 31. Ida skriver:

  Hej!
  Jag är en tjej på 16 år (fyller 17 i februari) som är mycket intresserad av att sommarjobba denna sommar (år 2014). Att tjäna pengar är mitt främsta mål med jobbet, men även erfarenheten. Jag har inte sommarjobbat tidigare, men jag har praoat på ställen såsom Åhlens, Ica & på ett hunddagis!
  Det jag allra främst skulle vilja sommarjobba på i sommar är ett dagis eller på en förskola, just för att den erfarenheten skulle hjälpa mig i mina framtida planer om att åka som au pair. Men det är bara en önskan, jag tar definitivt emot de jobb som erbjuds och utför dem på bästa sätt. Jag är en mycket flexibel och lättlärd person.
  Jag bor i centrala Örebro men har tillgång till busskort och kan därför transportera mig runtom i länet. Så ett sommarjobb inom Örebro läns områden är vad jag söker. Hoppas det finns någon tjänst tillgänglig för just mig!
  Med vänlig hälsning, Ida

 32. Mata skriver:

  Hej!
  Jag är en tjej på 14 år ( fyller 15 i April) och vill gjärna ha ett sommarjobb helst vill jag jobba i någon affär t.ex. Willy:s eller Lidel eller någon café eller något liknande jag har jobbat innan på ett café så jag jobbar ganska snabbt och bra! Kontakta mig om det finns något jobb helst i Eksjö Med vänliga hälsningar// Mata

 33. Olivia R skriver:

  Hej!
  Jag heter Olivia och är 18 år och går sista året på gymnasiet i Västerås. Eftersom jag har tänkt att arbeta ett år innan jag söker till universitetet så skulle jag jättegärna vilja ha ett sommarjobb eller varför inte heltids under sommaren och höst 2014. Jag har tidigare praktiserat på café, affär (Ica Ettan och Nordic) och sommarjobbat på Vallby Friluftsmuseum.

  Helst vill jag jobba med barn på dagis/fritids eller på någon klädbutik här i Västerås men närliggande orter är också möjligt då jag snart kommer ta körkort. När jag får ett jobb går jag alltid in för det till 100 % och försöker mitt bästa även om jobbet inte passat mig perfekt men jag försöker göra det bästa av situationen. Jag berättar gärna mer om mig själv eller delar med mig av mitt CV om så önskas!

  Hoppas ni hör av er och tack på förhand!

  Vänliga hälsningar Olivia

Skriv en kommentar